lauantai 18. joulukuuta 2010

Mäkkäristä totuuksia!

http://www.taloussanomat.fi/yritykset/2010/12/18/tata-et-tiennyt-mcdonaldsista/201017621/12

Aika hurjaa. Varsinkin kasi kohdan kuvalinkki.

T.Sami

2 kommenttia:

  1. Vähän saman näköistä on grillimakkaran massa, samoin nakkimassa ennen pursotusta...

    Jäin miettimään tuota väriä, kun tuon kypsentää, siitä tulee kauniin ruskea, ellei pinkkiä olisi, siitä tulisi harmaa ja kuka sitä söisi. Suomessa kuitenkin on tarkemmat rajat kaikille lisäaineille kuin esim. jenkkilässä.

    -tarjah-

    VastaaPoista
  2. Oi, McDonalds on niin hyvä! Mun ehkä pitäis nyrpistellä kaikkee tällästä maailmanvallotusta vastaan, mut sori, ei pysty. Jos haluaa syödä hampurilaisia, niin McDonaldsissa on parhaan makusta ja lähestulkoon halvintakin pikaruokaa mitä täältä saa. Makuasia tietenkin, mut McDonals on se mikä parheiten hellii just mun makuelimiä. Eli mä kannatan McDonaldsia!

    Ja lähestulkoon kaikki "einekset" on alkuun pinkkiä massaa, ennenku ne paistaa, leivittää ja/tai värjää. Mut se on totta et suomessa ne nugetit on ihan "jotain filettä". Eli se mikä pätee siä "jossain" ei aina päde täällä, koska vaikka ketju olis kansainvälinen, niin se kuitenkin toimii aina niiden maiden säännöillä ja sen maan ruokatottumuksilla missä se operoi.

    VastaaPoista