Kebabin valmistusohje:
*400g=800g naudanlihaa 
20ml pirkan aromisuolaa (suolapitoisuus tällä 1.6%)
15ml mustapippuria 
1tl cayennepippuria 
1tl juustokuminaa
1tl paprikaa
1tl oregano
1rkl sokeria 
2rkl perunajauhoja
Vatkaa  taikinasauvoilla jauhelihaa ainakin 10-15min, sekoita mausteet ja  perunajauho tilkkaan vettä ja kaada sekaan ja jatka sekoitusta, muotoile  massasta tiukka pötkö folion sisään. Töki folioon reikiä alle, että  rasva valuu pois ja uuniin alimmaiseksi pelti jossa vettä niin rasva  valuu siihen paistoritilältä. 3½h riittää 100-110C. Anna pökäleen  jäähtyä huoneenlämmössä, ota foliot veke ja pistä puhtaaseen folioon ja  töki reikiä ja laita yöksi jääkaappiin. Leikkaa terävällä veitsellä tai  juustohöylällä siivuja ja lämmitä uunissa/mikrossa ennen tarjoilua 225C  5min yläpellillä. 
Nopeammin kebablihaa saa ostamalla lidlin pakastealtaasta! :)
VastaaPoistaKebab... Jeah!
VastaaPoistanam nam...kebabbia tänne ja heti!!!!
VastaaPoistaRullakebuu ja paljon majoneesia/salaattikastiketta
VastaaPoistaNam! :0)=jenni